Kursus for musiklærere

2.500,00 kr. on the 1st day of every 6th month for 12 months with 1 month free trial

Kursus for musiklærere i folkeskolen(efteruddannelse)
Mangler du inspiration eller redskaber til din undervisning i faget musik for indskolingen?
Dette kursus henvender sig til alle folkeskolelærere i indskolingen, der har musik på deres skema og som enten er helt nye i faget eller blot trænger til ny inspiration til egen undervisning.
Kurset vil med en praksisnær tilgang klæder dig på med ideer og materialer, så du kan gå direkte tilbage til dine klasser og lave god og inspirerende musikundervisning.
I løbet af kurset vil du blandt andet lærer om sang, kor, sammenspil, icebreakers og bodypercussion.
Du vil få indblik i hvordan du kan tilrettelægge undervisningen og selv lave dit eget materiale ud fra kendte sange.

Kurset henvender sig til undervisning af børn i alderen 6-9 år. Du får forslag til sange og arrangementer hvor du kan gå direkte tilbage til dine elever og undervise.

Kurset strækker sig over en weekend og vil foregå i musiklokalerne på Damhusengs Skole i Vanløse. Der vil være kaffe/te samt frugt i pauserne.
Tid: 19-20 november kl 9-15
Sted: Damhusengens Skole, Pris: 2500 kr pr deltager
Max antal: 12 deltager

First payment: november 1, 2022

Kategori:

Kursus for musiklærere i folkeskolen(efteruddannelse)
Kurset foregår over en weekend hvor du modtager undervisning af Anja Elisabeth Sand og Anne Fontenay fra Musik i Folkeskolen.
Du vil efter endt kursus modtage en kursusmappe med det gennemgåede materiale, som du kan bruge direkte i din egen undervisning.
Kurset strækker sig over en weekend og vil foregå i musiklokalerne på Damhusengens skolen i Vanløse. Der vil være kaffe/te samt frugt i pauserne.
Tid: 19-20 november kl 9-15
Sted: Damhusengens skole