Musikalsk grundskole 2. – 3. kl.

,

Musikalsk Legestue

Førskoleperioden har en afgørende betydning for dit barns evne til at tilegne sig læring senere i livet, da det er denne periode, fundamentet for hjernens grundlæggende kognitive evner dannes.

I den Musikalske legestue laver vi aktiviteter som stimulerer dits barn sproglige, motoriske og kognitive evner ved hjælp musik og sanglege.

Både sproget og motorikken udvikles alderen 1 – 6 år. Børnene begynder at gå, løbe og hoppe fra de er 1 år og de første ord vælter frem og børnene begynder så småt at have et ordforråd. De øver sig gevaldigt – gentager og smager på ordene.

Den indre forestillingsevne udvikler sig også i denne alder, vi kan lege købmand og forstå eventyr som de tre bukkebruse, det betyder at barnet langsomt bliver i stand til at sætte sig ind i andres menneskers følelser.

Hvad lærer du ?

Her er lille udpluk af de øvelser og det du får ud af deltage:
  • Lær ny børnesange og få genopfrisket gamle børnesange
  • Få inspiration til mange timer leg du kan bruge hjemme
  • Praktiske metoder til motorisk og sproglige stimulering
  • Teori om sproglig og motorisk indlæring
  • Lær babytegn

Hvad laver vi ?

• Sanglege, der øver motorikken
  • Fagtesange, remser og kazoo( sprogstimulation)
  • Fine klange fra instrumenter som klaver og guitar
  • Vi spiller på trommer, Xylofon og rasleæg
  • Undervisning i babytegn til de 1-2 årige
  • De 3-5 årige lærer vi tillige forskellen mellem høje og dybe toner og solmisation, der betyder at man synger på tone stavelserne
  • Vi starter også rytme indlæring med ¼ del og ⅛ dels noder
Færdigheder

Indsendt den

februar 15, 2020

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.