Sammenspil:

Rytmisk sammenspil fra 4 klasse.( Kan være muligt før, hvis børnene er koncentrationsmæssigt er parate, ring til Anja 26956212 for spørgsmål).Lær at spille i band. Du kan lære at spille musik sammen med andre. De forskellige bands sammensættes efter din alder og instrumentfærdigheder. Undervisningen foregår i skolens lokaler om eftermiddagen. 50 min. pr. uge 450 kr. pr. måned ( minus Juli )

Pris pr. måned 450 kr. (i alt 11 måneder)

Hvad laver vi ?

Spiller på de mest almindelige instrumenter i bands er: vokal, el-guitar, el-bas, trommer og klaver/keyboards, hvis vi er heldige, er der også  violin og tværfløjte. Undervisningen foregår i skolens lokaler om eftermiddagen.

Hvad lærer børnene ?

Uanset om du er meget øvet, eller du lige er begyndt at spille

•  udviklende både musikalsk og socialt
  • med til styrke elevens interesse for sit instrument
  • dele musikken med andre giver fællesskab
  • motivation til at øve sig
  • muligheder for at optræde både på skolen og andre steder fx. på Kulturstationen

Underviserne er uddannet på konservatoriet og/eller dygtige musikere.

Nikolaj Pals Frandsen har spillet el- og kontrabas i mere end tyve år fra rock, soul og pop til reggae, hip hop og jazz og har 15 års undervisningserfaring. Nikolaj har blandt andet spillet med Pharfar, Oh Land, Clara Sophie Karen Mukupa, Nukáka Coster-Waldau, Chapper & band,  Mads Koppel & band og Rasmus Lyberth.

Glenn Alf Larsen er cand. mag. i musikvidenskab med film- og medievidenskab som sidefag og har gennem hele mit liv brændende beskæftiget mig med disse fag både som underviser og som udøvende.

Noget af det, jeg kan tilbyde, er høj faglighed og stor, bred erfaring. Gennem mange års arbejde indenfor undervisning på forskellige faglige og aldersmæssige niveauer har jeg opnået stor erfaring med formidling af stof af forskellig sværhedsgrad til studerende og elever.

Jeg kan både synge og spille på forskellige instrumenter – og er bredt favnende genremæssigt og teoretisk (klassisk såvel som rytmisk), og derudover har jeg solid pædagogisk erfaring.

Tilmeld dig undervisningen herunder !

Sammenspil