Sammenspil:

Rytmisk sammenspil fra 3 klasse.Lær at spille i band. Du kan lære at spille musik sammen med andre. De forskellige bands sammensættes efter din alder og instrumentfærdigheder. Undervisningen foregår i skolens lokaler om eftermiddagen. 50 min. pr. uge 475 kr. pr. måned ( minus Juli og augusr )

Pris pr. måned 475 kr. (i alt 10 måneder)

Hvad laver vi ?

Spiller på de mest almindelige instrumenter i bands er: vokal, el-guitar, el-bas, trommer og klaver/keyboards, hvis vi er heldige, er der også  violin og tværfløjte. Undervisningen foregår i skolens lokaler om eftermiddagen.

Hvad lærer børnene ?

Uanset om du er meget øvet, eller du lige er begyndt at spille

•  udviklende både musikalsk og socialt
  • med til styrke elevens interesse for sit instrument
  • dele musikken med andre giver fællesskab
  • motivation til at øve sig
  • muligheder for at optræde både på skolen og andre steder fx. på Kulturstationen

Underviserne er uddannet på konservatoriet og/eller dygtige musikere.

Nicolai Selck “Jeg er multi-instrumentalist, synger, skriver sange og producerer elektronisk musik. Jeg har 17 års erfaring som udøvende musiker, og har spillet alt fra blues, funk og indie rock, til jazz, metal og pop.

Jeg har spillet et hav af koncerter som både guitarist, sanger, trommeslager og bassist, og har derigennem fået en god forståelse for, hvordan man både får sammenspillet og det enkelte instrument til at spille.
Jeg har undervisningserfaring i stort set alle aldersgrupper, og har et stærkt fokus på de pædagogiske rammer, så leg og læring kan gå hånd i hånd.”

Tlf 28706332

Nikolaj Pals Frandsen har spillet el- og kontrabas i mere end tyve år fra rock, soul og pop til reggae, hip hop og jazz og har 15 års undervisningserfaring. Nikolaj har blandt andet spillet med Pharfar, Oh Land, Clara Sophie Karen Mukupa, Nukáka Coster-Waldau, Chapper & band,  Mads Koppel & band og Rasmus Lyberth.

Glenn Alf Larsen er cand. mag. i musikvidenskab med film- og medievidenskab som sidefag og har gennem hele mit liv brændende beskæftiget mig med disse fag både som underviser og som udøvende.

Noget af det, jeg kan tilbyde, er høj faglighed og stor, bred erfaring. Gennem mange års arbejde indenfor undervisning på forskellige faglige og aldersmæssige niveauer har jeg opnået stor erfaring med formidling af stof af forskellig sværhedsgrad til studerende og elever.

Jeg kan både synge og spille på forskellige instrumenter – og er bredt favnende genremæssigt og teoretisk (klassisk såvel som rytmisk), og derudover har jeg solid pædagogisk erfaring.