Vælg dit instrument:

Individuel instrumentalundervisning består af en lektion på 25 min. ( 720 kr. pr. måned eller på hold med 2 børn på 30 min. Undervisningen foregår i skolens lokaler om eftermiddagen Du kan vælge imellem følgende instrumenter. Længere nede på siden, er der en mere udførlig beskrivelse af hvert instrument:

• tværfløjte

• bas

• klaver ( Ikke flere pladser, venteliste:anja@musikifolkeskolen.com)

• rytmisk sang ( Ikke flere pladser, venteliste:anja@musikifolkeskolen.com)
  • Guitar ( Her kan der også oprettes små hold på 3-4 børn)

Hvad lærer børnene ?

• sange på instrumentet på barnets niveau

• node og rytmelære

• Koncentration
  • Hjælp og vejledning til at udvikle øvepraksis derhjemme

Underviserne er uddannet på konservatoriet og/eller dygtige musikere. Det er en vurderings sag, hvornår barnet skal starte til et solo instrument. Nogle børn kan starte tidligt og andre skal vente lidt og vil evt. have mere lyst til Musikalsk grundskole eller kor.

Pris pr. måned 720 kr. Solo i 25 min. om ugen (i alt 11 måneder)

Pris pr. måned 500 kr. To børn på et hold 30 min. om ugen(i alt 11 måneder)

Tværfløjte: Anne er uddannet fløjtenist og musikpædagog fra NordjyskMusikkonservatorium. Hun har mere end 20 års erfaring i at undervise i tværfløjte på mange forskellige niveauer og aldersgrupper. Hun bruger flere forskellige undervisningsmetoder blandt andet Music Mind Games. Der er efterhånden udviklet mange begynderfløjter så man kan allerede starte når man er 5-6 år gammel.

Anne har desuden en uddannelse som kunst- og kulturformidler fra University College Sjælland. Anne har selv skrevet sin egen fløjtebog og du kan læse mere på minfløjtebog.dk.
Hun er desuden medstifter af www.facebook.com/nodeboxen.dk som laver sjovt teorimateriale til musikundervisningen
Anne er desuden næstformand i Musik i Folkeskolen. Tlf 26242514

Bas: Nikolaj Pals Frandsen har spillet el- og kontrabas i mere end tyve år fra rock, soul og pop til reggae, hip hop og jazz. Gennem hele sin karriere har han været på spillejob hver eneste uge og har tourneret rundt i hele verden flere gange, og har dermed opbygget et kæmpe repertoire og opnået en masse erfaring.

Nikolaj har blandt andet spillet med Pharfar, Oh Land, Clara Sophie Karen Mukupa, Nukáka Coster-Waldau, Chapper & band,  Mads Koppel & band og Rasmus Lyberth. Tlf 60900539

Rytmisk sang og klaver: Anja Elisabeth Sand, Musikpædagog AMèr, 25 års undervisningserfaring , udvikler af https://anjasmusikskole.dk/ og Formand for og stifter af Musik i Folkeskolen, læser logopædi på KP. Tlf 26956212

Glenn Alf Larsen er cand. mag. i musikvidenskab med film- og medievidenskab som sidefag og har gennem hele mit liv brændende beskæftiget mig med disse fag både som underviser og som udøvende.

Noget af det, jeg kan tilbyde, er høj faglighed og stor, bred erfaring. Gennem mange års arbejde indenfor undervisning på forskellige faglige og aldersmæssige niveauer har jeg opnået stor erfaring med formidling af stof af forskellig sværhedsgrad til studerende og elever.

Jeg kan både synge og spille på forskellige instrumenter – og er bredt favnende genremæssigt og teoretisk (klassisk såvel som rytmisk), og derudover har jeg solid pædagogisk erfaring.  Tlf 31777350

Amalia Schatt er uddannet violinist fra konservatoriet i Nice i 2016

Amalia har spillet med Nice Conservatory Orchestra og i masser af kammermusik i forskellige sammenhænge.

Amalia kommer fra Nice i Frankrig og har boet i Danmark et par år er ved at lære dansk og taler også engelsk

Amalia underviser også andre steder i København

Sang:

Kunne du tænke dig at lære at synge? Stemmen er kroppens eget instrument og derfor også et af de fineste og mest værdifulde instrumenter at lære at kende. Anja`s sangundervisning indeholder følgende elementer:

• Sangteknik – En af de vigtigste dele af sangundervisningen er den basale sangteknik. For at stemmen kan udfolde sig frit, skal den forankres i kroppen. Vi varmer op og styrker kroppens støttemuskulatur, træner stemmens lukkefunktion, skaber et konstant “flow” i udåndingen og øver skift imellem stemmens basale klangfunktioner.
  • Musikalitet – Der arbejdes med at styrke elevens basale rytme og tonalitetsforståelse. Dette sker i forbindelse med indlæringen af nye sange, som eleven godt kan lide. Der anvendes forskellige kropslige øvelser, som fx. klap og dans til at stimulere rytmeforståelsen.
  • Udtryk – Lige fra starten arbejdes der med at udfolde elevens personlige og kunstneriske udtryk. Det handler om at skabe et trygt og varmt undervisningsmiljø, hvor eleven tør give slip og lukke op for stemmens udtryksmuligheder. At læreren forstår at møde eleven præcis der, hvor eleven er, er et af de vigtigste redskaber i denne proces.
  • Koncerter – Der er masser af muligheder for at optræde både på skolen og andre steder fx. på Kulturstationen

Tilmeld dig undervisningen herunder !

Instrumental / sang undervisning solo

Instrumental / sang undervisning solo – 2 elever