Sammenspil og musikproduktion:

 

Rytmisk sammenspil fra 3 klasse: tirsdag 50 min. 5-7 børn. Lær at spille i band. Du kan lære at spille musik sammen med andre. De forskellige bands sammensættes efter din alder og instrumentfærdigheder. Undervisningen foregår i skolens lokaler om eftermiddagen. 50 min. pr. uge 500 kr. pr. måned ( minus Juli og august )

Pris pr. måned 500 kr. (i alt 10 måneder)Betales i to rater 1 september og 1 februar

 Hvad laver vi ?

Spiller på de mest almindelige instrumenter i bands er: vokal, el-guitar, el-bas, trommer og klaver/keyboards, hvis vi er heldige, er der også  violin og tværfløjte. Undervisningen foregår i skolens lokaler om eftermiddagen.

Hvad lærer børnene ?

Uanset om du er meget øvet, eller du lige er begyndt at spille

  •  udviklende både musikalsk og socialt
  • med til styrke elevens interesse for sit instrument
  • dele musikken med andre giver fællesskab
  • motivation til at øve sig
  • muligheder for at optræde både på skolen og andre steder fx. på Kulturstationen

Musikproduktion fra 3 klasse: torsdag kl.16.00 60 min.  ca. 8 børn

 Musikproduktions lærer :Thor Winther går på MGK. MGK står for Musikalsk grundkursus. På MGK har jeg lydproduktion som mit hovedfag. Jeg har skrevet og produceret musik i ca. 6 år, udover det har jeg spillet trompet i 10-11 år og klaver i 6 år. Jeg kan rigtig godt lide det sociale i musikken, at spille sammen med andre, lave musik med andre og lære fra hinanden. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at undervise på dette hold, hvor vi kan hygge med musikken som en fælles ting og lære en masse om sangskrivning og musikproduktion.

Kom og skab din egen musik…..Alle elever skal have deres egen computer med, med plads til ableton live lite Vi snakker hvad lydproduktion er. Vi lytter til musik vi godt kan lide. I starten arrangerer vi  sange med de spor Thor har lavet til dem. Vi starter alle lektioner ud med at lytte til numre man kan lide og efter nogle gange numre man har lavet.

Pris pr. måned 500 kr. (i alt 10 måneder)Betales i to rater 1 september og 1 februar

 Sammenspilslærer er Mads Bertelsen:

Det er vigtigt for mig at eleverne har det sjovt og føler at de kan være i undervisningen. Vi starter tit med forskellige øvelser vi alle kan gøre samtidig, som drejer om det motoriske og det rytmiske, da det tit er her, de første og sværeste udfordringer opstår. Det kan være klappe øvelser, hvor vi synger samtidig eller andre stump-lignende øvelser eksempelvis. Noget andet, vi har beskæftiget os meget med, er at få etableret et simpelt groove med percussion-instrumenter, trommesæt osv, hvorefter eleverne skiftes til at få chancen for at improvisere på eksempelvis klaver eller xylofon. Vi har holdt os inden for C-skalaen i denne øvelse, så børnene hurtigt har mulighed for at etablere noget klangligt og harmonisk, der fungerer godt. Den gode oplevelse, tror jeg, er enormt motiverende og nærende for deres interesse indenfor det at spille musik. Som noget mere eksperimenterende og ikke så konventionelt har jeg også lavet guitar ensembler i disse sammenspilshold, hvor vi har taget udgangspunkt i forskellige åbne tunings. Det har været en sjov oplevelse at se, hvordan eleverne, som aldrig havde holdt en guitar i hænderne, lyste op når du kunne slå strengene an og faktisk spille noget harmonisk og vellydende.  Mads er kandidat i sangskrivning/komposition: Rytmisk Musikkonservatorium 2020 – 2022. Mads er medlem af og kunstnerisk aktiv i de alternative rockbands; Poptones, Blood Child og LINN.