Musik i folkeskolen er en nystartet forening mhb. på undervisning af folkeskoleelever.

Kunde- & Privatlivspolitik

Musik I Folkeskolen behandler dine personoplysninger forsvarligt og i overensstemmelse med persondataloven. Vi bestræber os på at minimere anvendelsen af personfølsomme oplysninger og behandler dine indhentede persondata med respekt og ansvarlighed. Vi lever op til GDPR databehandling og håndtering af personoplysninger anno 25. maj 2018. Vores bookingsystem anvender SSL-sikkerhed.

Ved onlinebooking og betaling indhentes aktivt et samtykke fra dig, hvormed du accepterer Musik i Folkeskolens betingelser og vilkår for persondatahåndtering, samt virksomhedens øvrige vilkår og forretningsbetingelser.

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

Selvom vi forsøger at sikre dine data bedst muligt, kan vi ikke garantere deres sikkerhed, når de overføres via Internet. Sikkerheden for dine data er således dit eget ansvar under overførsel via Internet, f.eks. hvis du sender dine personoplysninger eller lignende via mail.

Personoplysninger

Personoplysningerne anvendes ved booking til de enkelte hold og betalingen, hvor der er brug for følgende oplysninger:

– Navn

– Adresse

– Telefonnummer

– E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at tilmelde dig holdene og sikre, at du og dit barn, bliver placeret det rigtige sted.

Personoplysningerne registreres hos Musik i Folkeskole.Persondataoplysninger kan til enhver tid slettes på din opfordring. Du har yderligere ret til at få dine oplysninger opdateret eller udleveret.

Musik i Folkeskolen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Endvidere kan du også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: anja@musikifolkeskolen.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.